Dirk Spronk, keurslager

Welkom bij Keurslager Dirk Spronk uit Monnickendam

In onze Keurslagerij is het iedere dag feest! Heerlijk dat we iedere dag mogen werken met het beste vlees van de wereld. Nog leuker is het dat onze klanten juist dat zo waarderen en alleen vragen of het iets lekkerder is. Dat maakt werken in een eetwinkel tot een feest! Wij wensen u een smakelijk bezoek op onze site. Krijgt u trek van al dat lekkers? Kom dan naar het Zuideinde 14 in Monnickendam en wij laten u graag iets proeven.

Over onze Keurslagerij

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Worstmakerij

In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten en vleeswaren en salades. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen.

Barbecuelocaties

Bent u op zoek naar een leuke dag uit voor familie of uw bedrijf? Wij werken samen met verschillende charterbedrijven. Heerlijk uitwaaien op de Zuiderzee met de barbecue bij de hand. 

Vorstelijk belegde broodjes

Lunch, tussendoor of gewoon lekkere trek? Met onze belegde broodjes bent u van succes verzekerd. Wij beleggen speciaal voor u de lekkerste broodjes, gewoon en geheel naar wens en waar u bij staat! 

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Recept van de week

Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

Hoofdgerecht
Kip, Vleeswaren
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Overig

Dirk Spronk, keurslager

Zuideinde 14
1141VJ Monnickendam
0299651552

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten